8.6 C
София
неделя, май 12, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Нашите момчета се надявам да влагат повече усилия в залата

Янко Янков: Нашите момчета се надявам да влагат повече усилия в залата

Ще се опитаме срещу Левски да направим корекции, коментира наставникът на Шумен

Като изключим последната част, в която влязохме доста меко и агресията им през второто полувреме ни накара да играем така. Дадох шанс на доста млади момчета да усетят атмосферата, но от тях се очаква повече. Баръш Мустафа има 12 минути игра, добро включване, но и много грешки. И другите, които се включиха видяха какво ги чака в НБЛ. Поздравявам Рилски спортист, определено се вижда, че се настройват за плейофната фаза и чисто тактически опитваха различни неща в играта. Желая им успех напред, а нашите момчета се надявам да влагат повече усилия в залата„, бе мнението на наставника на Шумен Янко Янков след загубата със 71:99 от Рилски спортист в мач от НБЛ. 

„Борбата бе прилична, въпреки че високите ни състезатели натрупаха нарушения. Това се отрази на техните минути. Отново допускаме 100 точки, което в нашата зала е определено много. Нямаме много време за корекция, в сряда играем с Левски в Шумен. Последна домакинска среща и изобщо последна за сезона. Подканвам нашите фенове да дойдат да се насладят на качествен баскетбол и да ни подкрепят в последната среща. Ще се опитаме срещу Левски да направим корекции и да покажем по-добро лице, допълни треньорът на „жълто-зелените“, които са с баланс от 6-23 и са последни. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани